GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

25 Nisan 2018

5. Uluslararası “Ortadoğu’da Sosyal Düşünce ve Teori” başlıklı sempozyum Sakarya'da gerçekleşecek

Bu yıl İlmi Etüdler Derneği'nin (İLEM) organize ettiği ve uluslararası pek çok kurumun desteklediği “5. Uluslararası “Ortadoğu’da Sosyal Düşünce ve Teori” başlıklı sempozyum “Göç ve Sosyo-Kültürel Değişim” konusuyla 12-13 Aralık'ta Sakarya'da gerçekleşecektir. Daha önce Tahran, İstanbul ve Beyrut’ta düzenlenen sempozyum, dünyanın pek çok farklı yerinden gelen düşünür ve akademisyeni bir araya getirmektedir.

İLEM’in organizasyonu ve Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek sempozyum, Sakarya Üniversitesi Diaspora Araştırmaları Merkezi, Malezya Ulusal Üniversitesi, Singapur Ulusal Üniversitesi, Tahran İnsan ve Kültür Çalışmaları Enstitüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beyrut Amerikan Üniversitesi, İran Sosyoloji Derneği ve Uluslararası Sosyoloji Derneği tarafından desteklenmektedir. Bu yıl "Göç ve Sosyo-Kültürel Değişim" konusu etrafında yürütülecek sempozyuma katılmak isteyen araştırmacılar 250-400 kelime arasındaki özetlerini sttmena.org/apply adresinden 31 Ağustos'a kadar online olarak yükleyebilir.

İLEM’in organizasyonuyla gerçekleşecek bu sempozyumda “Göç ve Sosyo-kültürel Değişim” konusunda uluslararası bir tartışma yürütülecek ve dünyanın farklı yerlerinden gelen akademisyenler bir araya gelecektir. Sempozyumda ayrıca sosyal düşünce ve teori konusuyla ilişkili daha genel konulara da yer verilecektir.

Detaylı Bilgi | Başvuru

Önemli Tarihler:

Özet Gönderimi: 31 Ağustos 2016

Tam Metnin Gönderimi: 31 Ekim 2016

Programın ilanı: 15 Kasım 2016

Sempozyum Tarihi: 12-13 Aralık 2016