GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

05 Haziran 2019

Bayramda Gönüldaşlarımızla Bir Araya Geldik

Çatı kuruluşumuz İLKE Derneği tarafından artık geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramında da icra edildi. İLKE’de gerçekleştirilen törende camiamızın gönüldaşları bir araya geldi.

İLKE ve kuruluşları İGİAD, İLEM ile YEKDER’in gönüldaşlarının yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmaya derneklerin çalışanları ve yöneticileri de katıldı.

YEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Fatih Sağlam’ın okuduğu Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İLKE Mütevelli Heyeti Başkanı Nihat Erdoğmuş’un selamlama ve tebrik konuşmasıyla devam etti. Şanver, konuşmasında içinde bulunduğumuz bugünlerin değerini anlamamız ve önemsememiz gerektiğine vurgu yaptı. Ardından İLKE Yürütme Kurulu Başkanı Lütfi Sunar, İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan ve İLEM Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güder birer konuşma yaptı.

Bayramlaşma törenine katılan gönüldaşların kendi hissiyatlarını paylaştıkları bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma; paylaşmanın, kavuşmanın ve birlikteliğin imar edildiği bir ortamda gerçekleşti.

İLKE mensuplarının aileleriyle birlikte iştirak ettiği geleneksel bayramlaşma töreninde dağıtılan hediyeler ile çocukların da yüzü güldü. Birlikteliğin coşkulu bir şekilde gerçekleştiği bayramlaşma merasimi, Osman Yılmaz’ın yaptığı duanın ardından teşrik tekbirleri ile son buldu.