GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

25 Nisan 2018

İLEM 15. Yılını Kutluyor

Akademik ve özgün bilimsel çalışmalara destek veren İlmi Etüdler Derneği, yolu İLEM’den geçen gönüldaşlarıyla 28 Mayıs Cumartesi, Üsküdar Gençlik Merkezi’nde buluşacak.

Özgün çalışmalarıyla akademik literatüre önemli katkılar sunan İLEM, 15 yıllık deneyimini genç akademisyenlere aktarmak için çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Gençlere; düşünme, analiz etme ve yöntem becerileri kazandıran, onların ilmi üretkenliklerini artıran İLEM, beraber yürüdüğü yol arkadaşlarıyla 1. Mensuplar Buluşmasında bir araya gelerek, mezunları ve mensupları arasındaki gönül bağını kuvvetlendirecek.

Kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası alanda sayısız sempozyum, kongre, panel ve daha birçok akademik çalışmaya imza atan İLEM, genç akademisyenler arasında çok yönlü bir iletişim ve tecrübe aktarımı sağlayan eğitim, ihtisas, uluslararası yaz okulu ve özgün projeleriyle 15 yılda genç dinamik ve medeniyetinin kadim mirasına sahip çıkan akademisyenler yetiştirmektedir.

İlmi Etüdler Derneği’nin 15 yıllık ulusal ve uluslararası akademik tecrübesinden ilham alarak ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde akademik çalışmalara katkı sunan gönüldaşları, Mensuplar Buluşması kapsamında bir araya gelecek ve hasbihal edecek. Mensuplar Buluşması ile mezunlar, kademe öğrencileriyle bir araya gelerek, dostlukları tazeleyecek ve omuzdaşlıklarını perçinleyecek.

Program kapsamında ayrıca İLEM’in seçilen 8. Dönem yönetim kurulu da kamuoyu ile paylaşılacak.