GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

28 Haziran 2022

4. Mensuplar Buluşması'nda Bir Araya Gelindi

İlmi Etüdler Derneği, beraber yürüdüğü yol arkadaşları ve mensuplarının katılımlarıyla 18 Haziran Cumartesi günü 4. Mensuplar Buluşması’nda bir araya geldi.

Polonezköy’de bulunan Semazen Garden’da piknik organizasyonu olarak düzenlenen buluşma, selamlama konuşmaları ile başladı. İLEM Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Macit, konuşmasında uzun bir aradan sonra bu fiziki birlikteliklerin muhabbet bağını arttıracağını, birlikte yürüdükleri dostları, arkadaşları, hocaları ve öğrencileri ile bir arada olmanın heyecanı içinde olduklarını belirtti. Macit, mensuplarla ilişkilerin daha sıklaşması ve artmasını katkı sunan bu geleneksel buluşmaların önemine vurgu yaptı. İlke Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Sunar ve İlke Mütevelli Heyeti Başkanı Nihat Erdoğmuş ise konuşmalarında mensuplarla bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Öğlen yemeği ile başlayan program mensupların tanışma ve sohbet halkaları etrafında buluşması ile devam etti. Ardından geleneksel ok atıcılığı, at binme, spor faaliyetleri yanı sıra çocuklar için masal-drama etkinlikleri düzenlendi.

Program, İLEM mensuplarının duygu ve düşüncelerini paylaşması ile devam etti. Son olarak program başında yapılan sürpriz çekilişin sonuçları açıklanarak üç mensuba İLEM lokma saat hediye edildi. Çeşitli ikramların sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.