GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

25 Ağustos 2021

İLEM Blog’da 5 Yeni Yazı!

İlmi Etüdler Derneği (İLEM) Eğitim Programı öğrencilerinin katkı sunduğu İLEM Blog’da güncel yazılar yayınlanmaya devam ediyor. Ağustos ayında üç gezi yazısı, bir deneme ve bir değerlendirme yazısı paylaşıldı.

Ayşe Nur Ekiz, Malezya’nın ziyaret edilebilecek güzel yerlerini ve kültürel çeşitliliğini “Asya’da Bir Nefes: Malezya” isimli gezi yazısında anlatırken Eda Selin Genç Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan liman şehri Side’yi anlattığı “Zamanda Yolculuk: Side Antik Kenti” başlıklı yazıyı okuyuculara sundu. Mahmut Sami Karaca ise, Karamoja seyahatini “Karamoja’da Birkaç Gün Geçirmek” adlı yazıda ele aldı.

Esra Kamacı "Sosyal Psikoloji Perspektifiyle Siyasi İdeolojiler" isimli yazısında Sinan Alper ve Onurcan Yılmaz tarafından kaleme alınan “Sağcılığın ve Solculuğun Psikolojisi: Farklı Dünyaların İnsanları” adlı kitabı değerlendirdi. Buna ek olarak Muhammed Emin Dalseçkin, Albert Camus’nün “Düşüş” kitabından alıntılar yaptığı “Camus’den Covid’e Enformasyon Açlığı” adlı deneme yazısıyla İLEM Blog’da yer aldı.

İlgili yazılara ulaşmak için tıklayınız!