GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

30 Haziran 2021

İLEM Blog’da Editörler Soruşturması

 

İLEM kademe öğrencilerinin de destekleriyle içerikler yayınlayan İLEM Blog’da Haziran ayında da yeni yazılar kaleme alındı. 

Soruşturma köşesinde, “Hayalleri Gerçekleştirenler:Editörler” başlığıyla Kevser Rabia Mumcuoğlu bir dizi röportaj gerçekleştirdi. İki parça olarak yayınlanan röportajda Selahattin Özpalabıyıklar, Doğukan İşler, İslam Dalp, Şener Boztaş, Gökçe Özder, Yusuf Temizcan ve Hamit Kardaş ile görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Editörlere okurluk ile editörlük arasındaki ilişki, bir editör olarak rutin çalışma hayatları ve merak edilen pek çok soru soruldu.

 

Öte yandan “Mızıkacılar Şehri: Bremen” adlı gezi yazısı ile Buruc Kaya, Bremen’e dair görüklerini İLEM Blog okurları ile paylaştı.

 

Bunların yanında geçtiğimiz ay, Uluslararası Müslüman Alimler Derneği (UMAD) Gençlik Komisyonu 19 sivil toplum kuruluşunun davetli konuşmacı olarak hazır bulunduğu bir çalıştay gerçekleştirmişti. Çalıştayda İLEM adına yer alan Hasan Remzi Eker, “UMAD Gençlik Çalıştayında İLEM Perspektifi” başlıklı bir yazı ile çalıştaya dair izlenimlerini okurlar için kaleme aldı.

 

Yazılara ulaşmak için tıklayınız.