GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

25 Haziran 2019

İLEM Mensupları Piknikte Buluştu

İlmi Etüdler Derneği (İLEM), 22 Haziran Cumartesi günü 3. Mensuplar ve Mezunlar Buluşması’nda bir araya geldi. İLEM’in kurulduğu günden bu yana yolu İLEM’den geçen ilim yolcularının katılımlarıyla gerçekleşti.

Polonezköy’de bulunan Semazen Garden piknik alanında kahvaltı eşliğinde başlayan program, İLEM Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güder’in selamlama konuşmasıyla devam etti. Güder konuşmasında, “17 yıldır birlikte yürüdükleri dostları, arkadaşları, hocaları ve öğrencileri ile bir arada olmanın heyecanını, sevincini idrak ettiklerini dile getiren Güder, sevinçlerinin asıl sebebinin “aynı fikriyat aynı mefkûre etrafında toplanan ve aynı heyecanı paylaşan dava arkadaşların ve uzun soluklu ilim yolculularının bir araya gelmesi” olduğunu belirtti.

Daha sonra çatı kuruluşumuz İlim Kültür Eğitim Derneği (İLKE Derneği) Mütevelli Heyeti Başkanı Nihat Erdoğmuş, İLKE kurumlarının çalışmalarından bahsederek bu kurumların hayır amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Program İLEM mensuplarının tanışma ve sohbeti ile devam etti. Sohbetin ardından yetişkinler için futbol müsabakası, voleybol turnuvası, halat çekme gibi etkinliklerin yanı sıra çocuklar için de doğa yürüyüşü, çuval yarışı düzenlendi.
İLEM, Mensuplar Buluşmasında bir araya gelerek, mezunları ve mensupları arasındaki gönül bağını kuvvetlendirmiş oldu.