GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

25 Nisan 2018

İLEM Yeni Adresine Taşındı

Değerli Gönüldaşlarımız, Sevgili Öğrencilerimiz,

Eşyanın “emre” boyun eğdiği bu fani dünyada bir veda zamanı yaşıyoruz ve sizlerle birçok güzel anıyı paylaştığımız Hektaş İş Merkezi’nden ayrılıyoruz.

Daha geniş hizmetler için daha güzel bir İLEM Elbette her son peşi sıra başlangıcı da getiriyor. Bu veda da aslında bir yandan da güzel bir haberi müjdeliyor ve Hektaş İş Merkezine veda eden İLEM, sizlere yepyeni bir İLEM müjdesini de veriyor.

2009 yılından beri sizlerle en güzel günleri geçirdiğimiz binamızı yenileyecek olmamız sebebiyle Fıstıkağacı Setbaşında yer alan yeni hizmet binamıza taşınıyoruz. Taşınıyor olmamız yepyeni bir İLEM’in başlangıcı için atılan ilk adım olacak. Tüm öğrencilerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yıkılan binamızın yerine yenisini yapacağız. Yeni binamızın yapım sürecinde de yeni adresimizde hizmetlerimize devam edeceğiz.

Yeni Adres: Sultantepe Mah. Cumhuriyet Caddesi No: 39/2 Fıstıkağacı İş Merkezi Üsküdar – İstanbul (Fıstıkağcı Shell’in sağ çaprazında)

Ulaşım: Üzküdar’dan Altunizade istikametine giden otobüslere binilerek Sultantepe otobüs durağında inilerek Altunizade istikametine doğru 100 m yürünerek Fıstıkağacı İş Merkezine ulaşılabilmektedir.