GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

14 Mayıs 2018

İLEM Yönetim Kurulu Mavera Vakfı’nı Ziyaret Etti

İlmi Etüdler Derneği (İLEM) yeni yönetim kurulu Süleyman Güder başkanlığında ilk kurumsal ziyaretini Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı’na gerçekleştirdi.

Mavera Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara ve Genel Sekreteri İlyas Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete İLEM Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güder’in yanı sıra Eğitim Komisyon Başkanı Abdülkadir Macit, Araştırma Yayın Komisyon Başkanı Taha Eğri, İhtisas Komisyon Üyesi Latif Karagöz ve İLEM Genel Sekreter Vekili Mehmet Yıldırım katıldı.

05 Ağustos Cuma günü Mavera Vakfı genel merkezinde yapılan ziyarette İLEM Yaz Akademisi’ne katkılarından dolayı Mavera Vakfı’na ve çalışanlarına teşekkür eden Süleyman Güder, yeni yönetim kurulu olarak sürdürdükleri çalışmaları ve yeni projelerini dile getirerek STK’lar arasındaki iş birliğinin artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Ülkemizde yapılan hain darbe girişiminin nedenlerinin ve sonuçlarının iyice analiz edilerek bu tür hain saldırı girişimlerinin tekrarlanmaması adına her türlü ilmi çalışmaların yürütülmesinin önemine işaret etti.

Ev sahibi ve Mavera Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca, İLEM Yaz Akademisi’ne katkı sundukları için memnun olduklarını, bu tür çalışmalar için her zaman gönülden katkı yapacaklarını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı İLEM Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini sundu.

Mavera Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara ise İLEM’in çalışmalarını takdir ettiklerini bu kötü günlerde bu tür ilmi çalışmalara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu söyledi.

Ziyaret hediye takdimiyle sona erdi.