GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

01 Eyül 2018

İLEM’in Yeni Yönetimi Belli Oldu!

İLEM 9. Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 26 Mayıs 2018 tarihinde Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Kuran tilavetinin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Güder'in selamlama konuşması ile başladı.

Güder konuşmasında, iki yıl önce görevi devraldıklarında temel gayelerinin "Mevcut faaliyet alanlarını derinleştirmek ve niteliğini artırmak, mensuplarımız ile ilişkileri geliştirmek, uluslararasılaşma hususunda adımlar atmak, farklı STK'lar ile iş birliklerin geliştirmek ve sürdürülen projeleri başarı ile tamamlamak” olduğunu ifade etti. Sözlerini “Hamdolsun bunların hepsini gerçekleştirdik." diyerek sürdüren Güder, İLEM’in 2016-2018 yılları arasında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında toplantıda hazır bulunan üyeleri bilgilendirdi. İki yıllık yönetimleri boyunca kendilerine destek olanlara, özellikle de çatı derneğimiz İLKE İlim Kültür Eğitim Derneğine teşekkürlerini ifade eden Güder, konuşmasını yeni dönem ve çalışmalar hakkında bilgi vererek tamamladı.

Ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Üçer iki yıllık faaliyet raporunu sundu. Faaliyetlerin sunumunun ardından bütçe görüşmelerine geçildi.

Genel kurul toplantısında İLKE Yürütme Kurulu Başkanı Lütfi Sunar, İGİAD Başkanı Ayhan Karahan, YEKDER Başkanı Yusuf Alpaydın, Kurumsal Yönetim Akademisi Başkanı Nihat Erdoğmuş ve MAVERA Vakfı Başkanı Mehmet Koca dilek ve temennilerini ifade ettiler.

Yeni yönetim kurulunun seçilmesinin ardından toplantı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

2018-2020 İLEM Yönetim Kurulu

Süleyman Güder, İstanbul Üniversitesi

Abdulkadir Macit, Kocaeli Üniversitesi

Ahmet Köroğlu, İstanbul Üniversitesi

Asiye Şahin, MEB

Erkan Karabekmez, İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Esra Çifçi, İSAM Araştırmacısı

Fatih Altunbaş, Türkiye Diyanet Vakfı

İbrahim Halil Üçer, İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Kübra Bilgin, İLKE

Latif Karagöz, İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Rahile Kızılkaya Yılmaz, Marmara Üniversitesi

Taha Eğri, Kırklareli Üniversitesi

Talha Erdoğmuş, Sakarya Üniversitesi

Ümit Güneş, Yıldız Teknik Üniversitesi

Yunus Çolak, Kırklareli Üniversitesi