GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

24 Aralık 2021

İnsan & Toplum 11.4 Çıktı

2011 yılından bu yana İlmi Etüdler Derneği (İLEM) tarafından yayımlanan ve alanında önemli atıf indekslerince taranan uluslararası hakemli dergisi İnsan & Toplum’un 11. cilt 4. sayısı, 8 yeni makale, 8 kitap değerlendirmesi, 1 değerlendirme makalesi yayımlandı.

İnsan & Toplum’un 11 cilt 4.sayısı Mehmet Dinçaslan'ın “Türk İktisat Düşüncesinde Sabri Ülgener-Ahmed Güner Sayar Çizgisi” isimli makalesi ile başlıyor. Ahmet Çırakoğlu ve Hüdai Sayın'ın “Modern Devletin Oluşumunda Polis Gücü: İran’da Polis Gücünün Gelişimi ve Dönüşümü” makalesi ile devam eden sayıda Dr. Öğr. Üyesi Bekir Güzel “Evaluating the Relationships among the Sociodemographic Variables and Gender Perceptions of Undergraduate Students in Turkey: A Meta-Analysis Study” başlıklı makalesi gibi özgün araştırma makaleleri yer almakta.

Prof. Dr.Enes Karic’in “Confessions of a Muslim Humanist” başlıklı değerlendirme makalesinin yer aldığı sayıda 2019,2020 ve 2021 yıllarında baskısı yapılan toplam 8 adet kitap değerlendirmesi bulunmakta.

Yeni sayıya ulaşmak için tıklayınız.