GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

06 Haziran 2020

insan&toplum 10.2 Huzurlarınızda!

İlim geleneğimizden ilhamla yola çıkarak 2011 yılından bu yana sosyal ve beşeri bilimlerin farklı alanlarında araştırma mahsulü ürünler ortaya koyan hakemli dergimiz insan&toplum 10. yılını kutluyor!

 

2011 yılında İlmi Etüdler Derneği tarafından yayım hayatına başlayan ve alanında önemli atıf indekslerince taranan insan&toplum sahadan yeni bilgi, belge ve bulguları içeren, yeni metodolojileri uygulayan, yeni teoriler peşindeki eserler ile yayın hayatını sürdürüyor.

 

Basılı ve online olarak hazırlanan insan&toplum’un 10. cilt 2. sayısı 6 makale, 1 değerlendirme yazısı ve 6 kitap değerlendirmesi ile okurlarını bekliyor.

 

Lütfi Sunar editörlüğünde çıkan derginin bu sayısında Faruk Bal, Murat Taşdemir, Abdullah Çetin, Serkan Ünsal, Hıdır Apak, Muhammet Cevat Acar, Bayram Sinkaya, Adem Levent, Hediyetullah Aydeniz, İsa Yılmaz, Sümeyye Dinler Köksal, Ali Osman Karaoğlu, Mehmet Özturan, Nagihan Haliloğlu ve Muzaffer Musab Yılmaz yer alıyor.

 

İnsan&toplum dergisindeki eserlere https://insanvetoplum.org/ sitesi üzerinden online olarak erişebileceğinizi de tekrar hatırlatmak isteriz.