GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

23 Mayıs 2018

İslam Düşünce Atlası'na İki Ödül Birden

Yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi görmeye devam eden İslam Düşünce Atlası iki ödüle birden layık görüldü. Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından bu yıl 36’ncısı düzenlenen “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” ödüllerinde “Yayıncılık Özel Ödülü”ne, ESKADER 2017 Kültür Sanat Ödülleri'nde Düşünce dalında ödül aldı.

TYB “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” ödülleri

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından bu yıl 36’ncısı düzenlenen “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” ödülleri İstanbul’daki törenle sahiplerini buldu. Okmeydanı Darülaceze’de gerçekleştirilen törende, eser sahiplerine ödülleri takdim edildi. Bu yıl düzenlenen ödül töreninde “Yayıncılık Özel Ödülü”, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İlmi Etütler Derneği ile birlikte hazırladığı İslam Düşünce Atlasına verildi. Ödülü İLEM adına Başkanımız Süleyman Güder aldı. 

ESKADER 2017 Kültür Sanat Ödülleri

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) tarafından her yıl verilen "ESKADER 2017 Kültür Sanat Ödülleri" sahiplerini buldu. Farklı kategorilerde 25 ödülün verildiği tören, İstanbul Sultanahmet Vakfı'nda gerçekleştirildi.

“Düşünce” dalında ise bu yıl "İslam Düşünce Atlası" ile ödül alan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Halil Üçer de konuşmasında atlasın, İlmi Etütler Derneği tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'nın destekleriyle hazırlanan 4 yıllık bir proje sonucunda ortaya çıktığını dile getirdi.