GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

23 Eyül 2024

TÜBİTAK’tan 13. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi’ne Destek!

TÜBİTAK’tan 13. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi’ne Destek!

13. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi'ni (TLÇK), 4-6 Aralık 2024 tarihlerinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kongremizin, Türkiye’nin en önemli bilimsel araştırma ve destek kuruluşlarından biri olan TÜBİTAK’ın 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği kapsamında desteklenmeye layık görülmesi etkinliğimize yönelik heyecanımızın ve çabamızın değerinin anlaşılmasında önemli bir gösterge olmuştur. 

Bu yıl da TÜBİTAK’ın desteğiyle, sosyal bilimler alanında disiplinler arası çalışmaları teşvik etmeyi ve genç akademisyenlere nitelikli bir platform sunmayı amaçlayan TLÇK, katılımcılar için zengin ve derinlikli bir deneyim sağlamayı hedeflemektedir. Kongre, katılımcıların deneyimlerini paylaşmalarına, yeni fikirler geliştirmelerine ve akademik çevrelerini genişletmelerine olanak tanımaktadır. 

Bu vesile ile TÜBİTAK’a katkıları için teşekkür ederiz. Bilim dünyasına sağladığı destekler ve yenilikçi projelere olan inancı ile genç akademisyenlerin gelişimine yaptığı katkı, bizler için son derece değerlidir. 

Kongreye katılım gösterecek olan tüm araştırmacılara, bu destekle daha da güçlenen etkinliğimizde yer almalarını ve deneyimlerini paylaşmalarını bekliyoruz. Hep birlikte nitelikli akademik üretimi teşvik etmeye devam edeceğiz.